Descoperă mentorii

Georgeta Bondoc

Facultatea de Istorie, anul I

Printre pasiunile mele se numără voluntariatul, lectura, drumețiile și plimbările în aer liber. Sunt dornică de a mă implica și de a ajuta ori de câte ori îmi stă în putință, motiv pentru care îmi doresc să îi ajut și pe ceilalți să crească, știind cât de important este acest lucru.

Monica Andreea Boncu

Facultatea de Administrație și Afaceri, anul I

Îmi place sa călătoresc, sa gătesc, să pictez și să socializez. Am ales să fac parte din acest program deoarece îmi doresc să fiu motivul pentru care un copil alege drumul cel bun, acela de a-și continua studiile.

Daniela Stroe

Facultatea de Administrație și Afaceri, anul I

Sunt pasionată de citit, călătorii și voluntariat, iar dorința de a deveni mentor în cadrul programului a pornit de la conștientizarea nevoilor tinerilor din clasa a VII-a de a avea un sprijin pe parcursul lor școlar și personal.

Bianca Stroe

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, anul I

Îmi place foarte mult să cânt și să citesc cărti. Am ales acest program fiindcă ador să lucrez cu copiii.

Andra Mijaiche

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, anul II

Îmi place să citesc, să mă plimb și să fac fotografii, lucruri pe care le fac ori de câte ori am timp. Am ales să mă implic în acest program pentru că știu cât de important e sprijinul pentru un copil care își dorește mai mult și care, din diferite motive, simte că e greu să-și îndeplinească dorințele. Cred cu tărie în acordarea de sprijin și în ceea ce oamenii pot face unii pentru alții dacă își doresc cu adevărat și sper ca activitatea mea în cadrul acestui program să fie de folos

Eliza Slăină

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, anul III

Printre pasiunile mele se numără cititul, sportul, dar și filmele. Principalul motiv pentru care m-am implicat in acest program este faptul ca și eu m-am confruntat la rându-mi cu dificultățile pe care le întâmpină elevii și aș vrea să îi ajut și să realizeze că nu sunt singuri.

Roberta Chiș

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, anul II

Sunt pasionată de fotografie, îmi place sa citesc și cel mai important îmi place sa socializez. Am decis sa mă alătur programului UB SEED deoarece și eu cand eram de vârsta elevilor mi-aș fi dorit să am pe cineva care să mă îndrume sau să îmi dea mici tips-uri despre cele ce mă așteaptă.

Andreea Răvoianu

Facultatea de Drept

Sunt pasionată de tot ce înseamnă artă, creație și frumos. Fotografia, poezia, psihologia sau cinematografia sunt doar câteva dintre "prietenele" care mă însoțesc necontenit în timpul liber. Respir emoții și iubesc să mă conectez real cu oamenii pe care îi întâlnesc. Am ales să particip la acest program, întrucât îmi doresc să las lumea un loc mai bun.

Ioana Maryam Chouka

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, anul I

M-am alăturat programului de mentorat pentru că îmi place să ajut elevii care sunt dornici să se dezvolte. Totodată, sunt pasionată de literatură, în special cea străină, să mă plimb și să cercetez diferite subiecte, cum ar fi știința, astrologia, etc. Sunt încântată să îmi încep drumul spre această oportunitate de a-i ajuta pe copii. ,

Mădălina Rusăscu

Facultatea de Litere, anul III

Printre pasiunile mele se numără cititul, filmele și plimbările. Cred cu tărie în importanța unei educații de calitate și din acest motiv am ales să devin mentor al acestui program. Inegalitatea de șanse e o realitate tristă a sistemului educațional românesc, însă sunt sigură că prin răbdare, dedicare și perseverență, putem schimba destinele beneficiarilor acestui proiect.

Ion Manciu

Facultatea de Georgrafie, anul I

Facultatea am ales-o din pasiune pentru domeniul geografiei, care își are originile încă din gimnaziu.
În privința pasiunilor mele, acestea sunt lectura, călătoriile, cultura turcă și spiritualitatea. Dar poate cea mai puternică pasiune a mea sunt oamenii din jurul meu care mă inspiră, care sunt artizanii propriilor lor destine, care luptă pentru un ideal, un vis sau o schimbare.

Teodora Păun

Facultatea de Științe Politice

Pasionată de limba și cultura niponă. Genul muzical preferat este Kpop. Iubesc natura, plimbările pe jos și dulciurile. Am un bichon pe nume Tiger. Hobbyuri și pasiuni: cărțile fantasy, roleplay, fanfiction writing, teaching

Maria Gheorghe

Facultatea de Drept și Facultatea de Litere, anul I

Cu speranța în oameni, dar și într-o lume ideală ca spiritualitate și consesns între oameni, am atins două etape importante prin care sper să contribui la crearea unei astfel de lumi: Mai întâi m-am încris la Facultatea de Drept și la Facultatea de Litere, pentru că informația înseamnă putere, și acum m-am înscris la SEED, locul unde îmi pot materializa idealurile și unde mă pot implica direct pentru realizarea lor. Sunt oameni care merită și care îsi doresc să evolueze atât ei, cât și cei din jur, iar eu îmi deschid sufletul și le dăruiesc aripile pentru cei care vor să zboare!

Ionela-Roberta Dragne

Facultatea de Administrație și Afaceri, anul I

Sunt o persoană visătoare și prietenoasă, căreia îi place muzica, romanele de dragoste și munca. M-am alăturat acestui program din dorința de a alimenta curajul copiilor care au nevoie de un mic impuls. Îmi doresc mult să creez noi prietenii, să îmi ofer ajutorul dar și sprijinul ca mentor.

Sînziana Mocanu

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, anul II

Cred în puterea cuvintelor, fie ele scrise sau verbalizate. Le văd ca pe niște vâsle care ne ajută să navigăm oceanul vieții. Când sunt folosite într-o manieră pozitivă și sinceră au puterea de a ajuta și alți navigatori, fiind capabile să îi apare de Caribda și Scila. Acesta este și motivul pentru care am ales programul de mentorat. E ușor să facem bine.

Andreea-Iuliana Ciortan

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, anul I

Am ales această facultate și am intrat în acest program deoarece consider că țelul meu în viață este să ajut persoanele din jurul meu pe cât de mult posibil. Sunt prietenoasă, sociabilă și foarte înțelegătoare, mai ales răbdătoare, ador să lucrez cu oameni de diferite vârste, rase și etnii. Pasiunile mele, pe lângă ajutatul oamenilor în diferite situații, sunt gaming-ul și arta, iubesc să schimb informații cu diferite persoane în orice domeniu.

Maria Luiza Rotaru

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

Sunt pasionată de citit, fotografie și activități în aer liber. Motivul pentru care m-am înscris în cadrul programului de mentorat este acela de a contribui la formarea unui elev și în a-l îndruma să fie un viitor adult bun și responsabil atât cu el, cât și cu cei din jur.

Ciprian Iordache

Facultatea de Litere, anul III

Sunt o persoană comunicativă, cu o sferă a pasiunilor foarte largă, de la sport, mașini, călătorii și până la fotografie, drumeții pe munte și istorie. Am ales să mă înscriu în programul de mentorat grație dorinței mele arzătoare de a face o schimbare. Vreau să fac bine cu orice ocazie și îmi doresc ca mult mai multă lume să aleagă să reprezinte un pion important în viața cuiva.

Maria Preda

Facultatea de Istorie, anul I

Am ales să mă implic în programul SEED deoarece cred că un viitor mai bun este determinat de acțiunile din prezent. Astfel, prin ajutorul oferit celor din jurul tău poți contribui la bunăstarea, nu numai a persoanei în cauză, dar, peste un timp, și a societății în sine. SEED reprezintă un prilej pentru mine să fac ceea ce îmi place; să ajut, să îndrum și să sprijin buna dezvoltare a celor tineri.

Raluca Nenciu

Facultatea de Litere, anul I

Îmi place să citesc, să scriu, să călătoresc, dar și să ascult poveștile oamenilor. Mi-am dorit să fac parte din acest program de mentorat deoarece m-a atras din prima secundă, îmi doresc să cunosc oameni noi, dar și pentru că doresc să împărtășesc cunoștințele mele adolescenților încă nesiguri în drumul lor spre educație.

Alice Chicoș

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, anul II

Pasiunile mele sunt literatura, psihologia, dar și pedagogia și educația- de aceea îmi doresc să devin profesoară și să îi ajut pe elevi. Sunt foarte entuziasmat să particip în programul UB-SEED și de abia aștept să îi cunosc pe elevi!

Antonia Rădoi

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, anul I

Sunt o persoană sociabilă, creativă și mereu gata să ajut pe oricine are nevoie. Îmi place să citesc, să ma uit la seriale și să scriu. Mi-am dorit să fiu mentor în cadrul acestui proiect pentru că experiența și cunoștințele mele acumulate în școală pot fi folositoare altor persoane și pentru că mereu îmi place să ofer o mână de ajutor celor care au nevoie de mine.

Andreea Vesman

Facultatea de Drept, anul II

Oamenii reprezintă pentru mine o sursă de fascinaţie continuă. Îmi place să îi descopăr, să îi înţeleg şi să îi sprijin, în limita puterilor mele, atunci când am prilejul. Mi-am dorit să mă alătur programului tocmai pentru a descoperi oameni şi pentru a valorifica experienţele şi cunoştinţele acumulate, sprijinind elevi dornici să evolueze şi să înfrângă obstacole.

Cristina Ciobotariu

Facultatea de Drept, anul IV

Pasionată de muzică, artă și astronomie, vreau să inspir un suflet tanar la fel cum mentorii din viața mea au făcut-o pentru mine.

Andreea Soare

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, anul I

Parcurgând primul an de studii dorința de a oferi din cunoștințele pe care le acumulez zilnic s-a mărit, astfel, programul mi s-a potrivit perfect. Sunt pasionată de tot ce înseamnă artă și glume seci.

Andra Solescu

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, anul I

Sunt o persoană veselă și comunicativă. Îmi place să citesc, iubesc ciocolata. M-am înscris în programul de mentorat, deoarece îmi place să cunosc oameni noi și să acumulez noi experiențe. Merg pe principul că fiecare persoană este o carte, plină de informații care așteaptă să fie descoperită.

Andreea Marin

Facultatea de Științe Politice, anul II

ndreea Marin, am 20 de ani și sunt studentă la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, în anul 1. Sunt foarte pasionată de geografie, astrologie, muzică și fotografie. M-am înscris în acest program pentru că îmi doresc ajut elevii care au nevoie de puțină îndrumare, de sfaturi sau pur și simplu de un prieten". Dacă ceva nu este în regulă, te rog să mă anunți.

Isidora Donciu

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, anul I

Pe parcursul acestui prim an de facultate am realizat două lucruri: școala poate fi frumoasă și nimic nu îți aduce o satisfacție mai mare decât să faci ceea ce îți place. Și că tot veni vorba despre asta, eu și chitara mea suntem mereu pregătite să plecăm într-o nouă aventură și să descoperim ceva nou!

Luciana Rusu

Facultatea de Litere, anul III

Sunt studentă la Facultatea de Litere și pentru mine acest domeniu constituie o punte de înțelegere a tot ce constituie universul în toate aspectele lui... chiar și fizica cuantică! Destul despre mine, căci scopul acestei uniuni de suflete, adică proiectul SEED, este o alternativă prin care putem participa la BINELE universal sau particular, ideal prin natura lui. Hai să facem BINE și MAI BINE totul! Haide să ne învățăm unii pe alții și să fim noi parte din progres!

Diana Bălan

Facultatea de Geografie, anul II

Despre mine pot spune ca sunt o persoana vesela care isi doreste mereu sa fie inconjurata de persoane bune si frumoase, de aceea m-am si inscris in acest program pentru a descoperi persoane frumoase si pentru a le sprijini in ceea ce au nevoie.

Paul Păștin

Facultatea de Litere, anul III

Sunt pasionat de literatură, cultură, filozofie și îmi place foarte mult să călătoresc! În programul SEED am ales să mă implic pur și simplu fiindcă mi-aș fi dorit, în clasa a VII-a, să mi se ofere și mie o oportunitate de acest gen! Educația este singura șansă pe care o mai are România, iar eu consider că oamenii ar trebui să se implice mai mult și să se lamenteze mai puțin!

Cristina Boștoacă

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Sunt acea studentă care a hoinărit mult pe un drum care de fapt a fost rezultatul sugestiilor și acțiunilor celor din jurul său. Am trecut prin mai multe școli, activități diverse, două facultăți până să îmi dau seama că tot ce aveam nevoie era să-mi ascult propriile pasiuni. Vreau să ajut oamenii pe care îi întâlnesc să realizeze că primul pas spre a face ceea ce le place este să-și dea voie să se asculte, iar apoi să-și urmeze acea chemare.

Ana-Maria Calancea

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Facultatea de Științe Politice, anul II

Sunt o mare cinefilă și cânt în Corul de Copii al Operei Naționale București de când eram în clasa a VI-a. În gimnaziu iubeam româna și nu puteam suporta matematica, dar am avut pe cineva alături care să mă mobilizeze și să mă motiveze să învăț, pe bunica mea. Îmi doresc și eu, la rândul meu, să sprijin pe cineva într-o perioadă atât de vulnerabilă, fiindcă sistemul educațional defectuos nu poate ajuta elevii să își atingă potențialul. Sper ca acest program să facă o diferență în acest sens, oricât ar fi ea de mică.

Beatrice Paraschiv

Facultatea de Drept

Eu sunt Beatrice, juristă absolventă a Facultății de Drept, Universitatea din Bucureşti, actualmente studentă în cadrul programului de master a aceleiaşi facultăți în colaborare cu Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, Dreptul Urbanismului şi al Amenajării Teritoriului. Am vârsta de 23 de ani şi îmi doresc să folosesc resursele umane de care dispun pentru a manifesta dragostea pentru societate, aceasta fiind motivația care m-a ghidat către acest proiect, precum şi către cariera juridică.