NOI

Universitatea din București prin Fundația ,,Virtute et Sapientia” a Universității din București alături de Consiliul Național al Elevilor, Agenția ,,Împreună” și World Vision România au dezvoltat programul UB SEED – Sprijin Educațional pentru Elevii Defavorizați.

fondată în 1864 este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. 

Program derulat prin:

susține și promovează valorile educației și științei prin proiecte și activități care să valorifice capacitățile didactice, de cercetare și implicare socială ale comunității academice a UB.

alături de partenerii noștri:

CONSILIUL ELEVILOR

este unica structură de reprezentare a elevilor din România la nivel național și, totodată, un for consultativ al Ministerului Educației Naționale din România.

AGENȚIA  ,,ÎMPREUNĂ”

este orientată în vederea păstrării şi afirmării personalităţii romilor, a recunoaşterii lor ca minoritate etnică şi naţională, prin activităţi de cercetare, documentare şi difuzare, elaborare şi implementare a politicilor sociale în folosul romilor.

WORLD VISION ROMÂNIA

este o organizaţie nonguvernamentală care pune în centrul activităţii sale bunăstarea copilului, fiind cea mai mare organizaţie din România care este prezentă în mediul rural.